Glasbena hiša Čonce

Tržaška cesta 85

1000 Ljubljana

Partnerji v projektu

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Pišite nam

Glasbena hiša Čonce

Tržaška cesta 85

1000 Ljubljana

Partnerji v projektu

MC Vič.png

DRAGI MIKLAVŽ

Vsi se razveselimo darila. Darilo je sporočilo, da smo nekomu resnično dar. V težavah pa se znajdemo, ko bi radi obdarovali sami - ima rada leposlovje ali pa bi ga morda razveselila vstopnica za nogometno tekmo? 

Ko smo opazovali, kako se darila pogosto dolgočasijo na policah in poležavajo v vitrinah, smo ugotovili, da lahko podarimo nekaj boljšega - doživetje. Doživetja nas bogatijo in učijo, kako živeti polno. In verjamemo, da ni boljšega darila, kot svojim najbližjim podariti polnost doživljanja.

Sprehodite se med spodnjimi naslovi, nato pa zamižite in si predstavljajte, kaj bi lahko najbolj razveselilo srečnega izbranca ali izbranko.

Izložba z darili

Družinsko

popotovanje

Ura, preživeta z družino, je vedno dragocena ura - čas je za družinsko glasbeno skupino! Mi vam razložimo osnove, vi pa zaigrajte v svojem prepoznavnem slogu!

Mesečni tečaj solo petja

Pevski tečaj z Lukom Seškom, enim najbolj prepoznavnih vokalov na slovenski glasbeni sceni

Glasbena

ustvarjalnica

Izbira za vse, ki si želijo v glasbi narediti še korak naprej, pa zanj ne zberejo poguma ali jim za to vedno zmanjka časa.

Mesečni tečaj

instrumenta

Odlična priložnost, da zanetite prvo iskrico, ki se lahko razvije v močan plamen. Poučevanje vseh instrumentov, ki jih najdete v oddelku "Individualni programi".